2021-05-21 07:50:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Bárkivel is tartasz haragot a környezetedben, érdemes felülbírálnod ezt a viszonyt

Napi horoszkóp május 21-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint elemében érezheted magad: szinte ontod a jobbnál jobb ötleteket. Ha a megvalósításnak még nem is jött el az ideje, azért csak gyűjtsd az álmokat, és ne feledj el egyet sem belőlük! Már közel az idő, amikor a tettek mezejére léphetsz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Keményen kell hajtanod ma még, pedig érzed is, hogy pihenésre, passzivitásra van a legnagyobb szükséged. Ha úgy is érzed, hogy teendőid hajtanak, és rengeteg lenne a tennivalód, akkor is időt kell adnod magadnak. Ahhoz, hogy megérlelődjék benned az új gondolatok, keresd a csendet!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bárkivel is tartasz haragot a környezetedben, érdemes felülbírálnod ezt a viszonyt. Valószínűleg mára már teljesen okafogyottá vált az ellenségeskedés. Kezdeményezz beszélgetést vele! Nem fogod megbánni, mert a béke mindig jó választás, s pozitív energiákat indít útjára az életünkben.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A párod a viselkedésével nagy meglepetéseket okozhat, mégpedig igen jó értelemben. Készülj fel a váratlanra, és ne lepődj meg, ha valami különlegessel találkozol. A jót jóval honoráld: legyél te is különlegesen kedves és gondoskodó.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha van párod, újra ráébredsz, mennyire szereted. A szavaknál a tetteid többet mondanak, és megmutatják, hogy a szeretet erősebb, és elsődlegesebb, mint bármilyen vita, harag vagy csalódás. Ennek felismerése segít téged abban, hogy javíts a párkapcsolatodon, vagy bármilyen érzelmi köteléken.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Olyan munkával, feladattal bízhatnak meg, aminek a teljesítésével előkészíted magadnak az utat az előléptetéshez. Nem biztos, hogy azonnal, de az biztos, hogy nem fogják elfeledni neked, amit teszel. Igaz ez a magánéletre is: ma segítesz valakinek, aki örökké hálás lesz ezért.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hajlamos vagy rá, hogy inkább kihátrálj egy helyzetből, ahelyett hogy tisztáznál végre bizonyos dolgokat. Pedig az elodázás nem segít. Higgy benne, hogy sikerülni fog, mert ezzel kezdődik minden: a hittel, önbizalommal.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A féltékenységed lehet pozitív hajtóerő is. Amennyiben szerelemféltésből veszel új ruhákat, és igyekszel magad jobb, vonzóbb oldaladról mutatni a partnerednek, akkor az új energiákat hozhat a kapcsolatba. Remek napra számíthatsz, amikor megmutatkoznak a szeretet energiái az életedbe. 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A fegyvered a humor és a kezdeményező kedv lehet azokkal szemben, akik rivalizálnak veled, irigykednek rá, és gáncsoskodnak veled. A lefegyverzés annyira jól sikerülhet, hogy talán a magad pártjára állítod őket.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ne állítsd olyan feladat elé a párodat, amellyel biztosan nem fog tudni megbirkózni. Akár lelki, akár szellemi, vagy fizikai téren várnál el fejlődést tőle, figyelembe kell venned egy bizonyos fokozatosságot.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A kritika mindenkit rosszul érint. Ám te legyél bölcs, és halld ki a jó szándékot is belőle. Úgy érzed, az utóbbi időben csak a te lelkesedésed tartotta össze a kapcsolatotokat. Ez azonban korántsem igaz: észre kellene venned azt is, hogy a párod mit tesz meg érted.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma nem történik semmi nagy dolog, de megtapasztalhatod, milyen is szeretve lenni. Ennél több, jobb úgysem történhet veled, és te ezt pontosan tudod, hogy milyen nagy dolog is ez. Mutasd ki a háládat érte!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: